Plaka Basımı

Plaka Basımı

Her bir araç için bir kimlik niteliği taşıyan plakalar aynı zamanda önemli aksesuarlardan birisidir. Her tür aracın ön ve arkasında iki plakalık ile kullanılan plakalar resmi ve yasal parçalardır. Beyaz zemin üzerine siyah harf ve rakamlardan oluşan plakalar 2010 yılından itibaren farklı yazım şekilleri ile otomotiv tutkunları arasında popülerleşmeye başlamıştır. Standart plaka basımının yanında artık özel olarak yapılan APP plaka basım yöntemi ile daha çok tercih edilmektedir.

Trafikte kullanılan farklı birçok araç türü bulunmaktadır. Her bir araç türü için kullanılması zorunlu olan parçalardan birisi olarak plakalar yer almaktadır. Plakalar tüm motorlu taşıtların trafiğe çıkabilmeleri için sahip olmaları gereken yasal bir zorunluluktur. Her bir araç için farklı bir plaka tanımlanmakta ve bu plakalar bu araçların sigortası, muayenesi, cezai durumları gibi birçok aşamada bir kimlik niteliği taşımaktadır.  Bu yasal zorunluluklar ile birlikte bazı araç sahipleri ve otomotiv tutkunları için plakaların farklı bir önemi ve değeri bulunmaktadır.  Araç estetiğinin bir parçası olarak görülen plakalar birçok sürücü tarafından özel olarak seçilmekte ve standart plaka basımı yerine özel karakterlerle bastırılarak kullanılmaktadır.

Plaka Nereden Alınır ve Özellikleri Nelerdir

Tüm motorlu taşıtlar için alınan plakalar Şoförler ve Otomobilciler odasına kayıtlı olmalıdır. Aracın noter satışının yapıldığı ilde faaliyet gösteren Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından basılan ve bu kurum tarafından mühürlenen plakalar resmi olarak geçerli sayılmaktadır.  Mührü bulunmayan plakalar yasal olarak geçerli değildir. Ve mühürlü olmayan bu plakaların kullanımı cezai bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir. Bu nedenle app plaka olarak basımı yapılan tüm plakaların Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından mühürleniyor olması gerekmektedir.

Ankara Plaka Basım Atölyesi

APP Plakalar araç modifiyesine önem veren ve standart plaka baskılarının dışında kendi zevkleri doğrultusunda özel karakterler kullanılarak özel plaka isteyen kişilerin tercihidir. Bu plakalar normal plakalara göre çok daha dikkat çekicidir.  Araç sahiplerinin zevkine göre tasarlanan özel karakterler kullanıldığı için çok daha hoş ve göz alıcı bir görüntüye sahip olan bu plakalar için plaka basım atölyeleri faaliyet göstermektedir.

 Ankara plaka basım atölyesi olarak faaliyet gösteren APP Plaka Ankara firması bünyesinde yapılan tüm özel plaka basımları yasal geçerliliğe sahiptir.  Bu firma aracılığı ile tüm motorlu taşıtlar için istediğiniz fontlarda plaka basımı yaptırabilirsiniz. Size özel olarak yapılan plaka basımlarının ardından plaka tabloları Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından mühürlenmektedir.  Dolayısıyla bu özel plakaların kullanımı zaten mühürlü olduğundan dolayı sizler için yasal hiçbir sorun teşkil etmemektedir.

App Plaka Basımı

APP plaka kullanmayı tercih eden araç sürücüleri için plaka basımı yapan firmalar faaliyet göstermektedir. APP Plaka Ankara firması bu sektörde en güvenilir hizmet alanlarından birisidir. Türkiye'nin her yerinden online olarak plaka siparişi vermeniz mümkündür.  Merkez olarak Ankara'da faaliyet gösteren plaka basım firması Türkiye'nin her bir yanından sipariş alarak kendilerine ait plaka basım atölyelerinde plakaları hazırlamaktadır. Hazırlanan plakalar mühürlü bir şekilde kargo ile sahiplerine teslim edilmektedir.

APP Plaka Ankara firması Ankara içi elden teslimat sağlanmaktadır. 10 dakika gibi kısa bir sürede istediğiniz fontlarda plakalarınız hazırlanmakta ve mühürleme işlemi yaptırıldıktan sonra Ankara içi adresleri elden teslim edilmektedir.

Plakaların belirli yasal zorunluluklar kapsamında kullanılması gerekmektedir.  Bu nedenle plaka basımı yapan her bir firmadan hizmet alıyor olmanız sizlere bazı cezai durumlar doğurabilmektedir.  Türkiye'nin en güvenilir plaka basım firmalarından birisi olan APP Plaka Ankara Firması bu hizmeti en güvenli alabileceğiniz noktalardan birisidir.

Bizi Hemen Arayabilirsiniz.